Menu

Hilma Bovenkerk

paintings, portraits & prints

Contact formulier

Vermelde prijzen gelden voor portretten t/m de schouders en een eenvoudige achtergrond. Wilt u de hele/halve gestalte, extra voorwerpen etc. dan geldt daarvoor een extra prijs. Geeft u dit aan dan neem ik de diverse opties graag met u door.

Valuta

Genoemde prijzen zijn in Euro's.

Verzendkosten

Naast de mogelijkheid uw kunstwerk in mijn atelier tussentijds te komen bezichtigen en later ophalen, kunnen tekeningen en schilderwerken ook opgerold verzonden worden. Hiervoor gelden de gangbare dagprijzen, vervoerder in overleg.

Het maakproces volgen

Desgewenst geef ik u de status updates met foto's van het gehele proces telkens tussentijds door. Deze service is geheel gratis.

Daarnaast is er bij aflevering ook een totaalvideoverslag leverbaar dat het ontstaan vanaf de ontwerpfase tot aan het eindresultaat in beeld brengt. Stelt u een uitgebreide video op prijs, dan bedragen de kosten hiervoor 40,00 euro.

Natuurlijk bent u ook altijd welkom om een kijkje te komen nemen in het atelier!

Poseren is niet nodig!

Het is voor mij niet nodig dat de geportretteerde komt poseren. Wel heb ik een aantal duidelijke foto's nodig. Het is natuurlijk altijd wel fijn als ik de persoon in kwestie zou kunnen ontmoeten en eventueel zelf zou kunnen fotograferen, dit is een pré, maar met een variatie aan foto's heb ik een goed totaalbeeld voor een mooi portret.

Email adres voor de foto's

De foto's kunt u opsturen naar: [email protected]

Telefonisch contact: 06-34562463